U bent hier: 

P.I. van Oort MBA/MSM

P.I. van Oort MBA/MSM

P.I. van Oort MBA/MSM

(Pauli)

Senior Consultant

+31 (0)6 - 223 730 44

E-mail

Twitter

LinkedIn

Deel deze pagina
 

Mijn doel: Leiders creëren waar men graag mee en voor wil werken

Wie ben je? Ik ben een verbinder. Hoofd en hart zijn voor mij onlosmakelijk verbonden. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van mens én organisatie. Onderzoekend en nieuwsgierig naar de ‘why’. Gedreven en pragmatisch in het ‘wat’ en ‘hoe’. Oplossingsgericht, inspirerend en altijd een tandje dieper gravend in de interactie. 

Wat doe je bij RONT?
Ik ben senior adviseur leiderschap- en organisatieontwikkeling. Veelal actief in langdurige ontwikkeltrajecten. Sparringpartner /coach voor alle niveaus in de organisatie. Ik creëer samenhang tussen de gewenste strategie en daarbij behorende ontwikkeling. Met mijn systemische bril help ik organisaties, teams en individuen belemmerende patronen in samenwerkingsrelaties en ontwikkeling zichtbaar en oplosbaar  te maken. 

Wat heb je gedaan of geschreven?
Als verandermanager bij TNO Defensie en Veiligheid, leiding gegeven aan het verandertraject naar een meer  marktgerichte organisatie. In mijn rol als programmamanager leiderschapsontwikkeling heb ik een groot aantal directieteams in het Gevangeniswezen mogen begeleiden in hun leiderschapontwikkeling. Voor een forensische kliniek actief als strategisch adviseur en coach voor directie en middenkader. Bij de Nationale Politie als interim leiderschap- organisatieontwikkelaar  betrokken bij de transitie van de Dienst Informatie Management. Verder actief als kerndocent persoonlijke leiderschapsontwikkeling in het MBA programma Public Management van de Universiteit Twente.

Leiderschap leer je niet uit een boekje

Leiderschap leer je niet uit een boekje

Bron: Vakblad personeelsbeleid
Auteur(s): Marloes Levie
Uitgeefdatum: Juli 2015
Lees meer
Boek 'Leiderschap: een gesprek waard'

Boek 'Leiderschap: een gesprek waard'

Bron: Kluwer
Auteur(s): Henk Doeleman, Elko van Winzum, Sjef Welling, Pauli van Oort en Dirk Vrolijk
Uitgeefdatum: December 2012
Lees meer
Lessen in Leiderschap - talentontwikkeltraject bij AM groep

Lessen in Leiderschap - talentontwikkeltraject bij AM groep

Bron: SW Journaal
Auteur(s): Pauli van Oort en Marike Hersevoort
Uitgeefdatum: Mei 2011
Lees meer