U bent hier: 

Mr. P.L.J. van Tiel

Mr. P.L.J. van Tiel

Mr. P.L.J. van Tiel

(Paul)

Senior Consultant / Black Belt

+31 (0)6 - 515 918 97

E-mail

LinkedIn

Deel deze pagina
 

Het is wat het is. Daar moet je het mee doen!

Wie ben je?
Paul van Tiel, ik werk sedert 2004 bij de voorloper van RONT, TNO Management Consultants. Ik heb daarvoor vele jaren als jurist ,manager en projectmanager gewerkt en ben op enig moment gegrepen door het ‘kwaliteitsvirus.‘ Ik heb de mogelijkheid om organisaties te gaan begeleiden op het gebied van kwaliteitsverbetering met graagte aangepakt en doe dat nog steeds met heel veel passie en plezier.

Wat doe je bij RONT?
Ik heb me in de afgelopen jaren beziggehouden met allerlei onderwerpen die samenhangen met het beter laten werken van organisaties. Dit door gebruikmaking van instrumenten als Lean management, de A3 methodiek, klachtenmanagement, de TVB methodiek en ISO certificering.
De laatste jaren is daar Regie Op Locatie bij gekomen, een manier van kijken en werken die organisaties helpt weer terug te komen bij de bedoeling; de reden waarom ze zijn opgericht en waarom mensen komen om van hun diensten gebruik te maken. Ik leer mensen leren en coach hen daarbij, zodanig dat ze met steeds meer zelfvertrouwen vorm geven aan de verandering die ze tot stand willen brengen. Mijn stijl daarbij is rustig, altijd dragend en vanuit een positief kritische interesse.

Wat heb je gedaan of geschreven?
Ik heb – onder meer- meegewerkt aan de lean transformatie van Cordaan; ik heb met behulp van de TVB methodiek geholpen bij de inrichting van de Informatievoorzieningseenheden van de gemeente Amsterdam; Ik heb onder meer de gemeente Zaanstad en de zorgverlener Trajectum geholpen bij de implementatie van de A3 jaarplansystematiek; ik rol Regie op Locatie uit bij en met de Koraalgroep en begeleid een pilot om Regie op Locatie ook in het middelbaar beroeps onderwijs toe te passen, bij het ID College in Zuid Holland.
Lean: van hype naar verbetercultuur - Bouwstenen voor een lean transformatie in de publieke sector

Lean: van hype naar verbetercultuur - Bouwstenen voor een lean transformatie in de publieke sector

Bron: Vakmedianet
Auteurs: Daniël Niezink, Manon Diepenmaat, Paul van Tiel, Erik Ruijters
Uitgeefdatum: April 2017
Lees meer
Op een ROL-locatie praat iedereen mee

Op een ROL-locatie praat iedereen mee

Bron: Reed Business
Auteur(s): Wouter van den Elsen
Uitgeefdatum: Oktober 2014
Lees meer
E-boek Regie Op Locatie (ROL)

E-boek Regie Op Locatie (ROL)

Bron: Vanboeijen
Auteur(s): Herre van Kraam en Monique Coolen
Lees meer