U bent hier: 

M.J. Sanders MSc.

M.J. Sanders MSc.

M.J. Sanders MSc.

(Martijn)

Junior Consultant

+31(0)6 - 531 746 40

E-mail

LinkedIn

Deel deze pagina
 

Mijn passie is het zoeken naar een breed gedragen perspectief om het maximale uit een vernieuwing te halen!

‘Nederland is in verandering’ is een vaak gehoorde uitspraak. Transitieprocessen in de publieke sector en de daarbij behorende uitdagingen trekken mij enorm. Veranderingen in bestaande processen worden altijd als ingrijpend ervaren. Het is niet eenvoudig verbeteringen door te voeren en tegelijkertijd de continuïteit van diensten te waarborgen.

Vanuit mijn studie Politicologie Bestuur & Beleid aan de Universiteit van Amsterdam probeer ik een brede maatschappelijke blik te houden op het organiseren binnen organisaties. Ik vind het belangrijk om gebruik te maken van waardevolle lokale kennis in het vormen van nieuw beleid. Personen die directe betrokkenheid hebben bij het beleidsonderwerp, weten vaak zeer relevante input te geven om het nieuwe beleid te kunnen laten slagen. Het is uiteraard de kunst om deze lokale kennis op zo’n manier te benaderen, dat het van grote waarde kan zijn om veranderingen binnen uw organisatie te laten slagen.
 
Naast een praktische houding vind ik het zeer interessant om onderzoek te doen naar effectief of legitiem handelen in een complexe bestuurlijke omgeving. Vanuit een wetenschappelijk oogpunt werken aan een beleidsevaluatie of het blootleggen van strijdende doelen binnen een organisatie vormen mijn favoriete gebieden.