U bent hier: 

I. Looijen

I. Looijen

I. Looijen

(Irma)

Medewerker helpdesk en beheer PSO Nederland

+31 (0)55 - 368 98 99

E-mail

Deel deze pagina
 

PSO staat voor Prestatieladder Sociaal Ondernemen

Mensen die mij kennen omschrijven mij veelal als spontaan, ondernemend, met een warm hart voor anderen. Ik ben gedreven, klantgericht, werk graag in een team, stel mij positief kritisch en onafhankelijk op én vind ik het leuk om op alle niveaus een gesprekspartner te kunnen zijn.
 
Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb ik een aantal jaren gewerkt als (wetenschappelijk) consultant en als projectcoƶrdinator. Later heb ik ervaring op gedaan in management ondersteunende functies. Het ligt in mijn aard om mensen met elkaar te verbinden. Om deze skill te professionaliseren heb ik 2015 een opleiding tot Mediator aan HU te Utrecht gevolgd én met succes afgerond. 

Sinds mei 2016 werk ik bij RONT Management Consultants als medewerker helpdesk en beheer voor PSO Nederland. Voor deze functie kan ik zowel een beroep doen op hetgeen ik geleerd heb in beide studies als op mijn (werk-) ervaring. Het spreekt voor zich dat ik met veel enthousiasme en plezier aan de slag ben voor PSO Nederland.   

PSO staat voor Prestatieladder Sociaal Ondernemen. PSO Nederland wil sociaal ondernemen voor elke organisatie mogelijk maken. Het stimuleren om medewerkers aan te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt beloond met een PSO certificaat. Hiermee kunnen organisaties aantonen dat zij zich meer dan gemiddeld inzetten ten aanzien van sociaal ondernemen. Mijn rol hierin is het gehele proces van een PSO aanvraag tot certificering te mogen begeleiden en alle vragen te beantwoorden die hier mee te maken hebben.